Η WeGift αποσπά πάνω από 29 εκατ. ευρώ για νέες επενδύσεις

Η αποστολή χρημάτων – είτε ως εκταμίευση, είτε ως κίνητρο, είτε ως μη χρηματική πληρωμή, είτε ακόμη και ως ανταμοιβή ή δώρο – είναι μια χειροκίνητη, δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία. Και είναι μια διαδικασία που είναι επιρρεπής σε μερικά διαφορετικά λάθη. Ωστόσο, η αποστολή ψηφιακών πληρωμών αυξάνεται ραγδαία.

 

Στόχος της WeGIft με έδρα το Λονδίνο είναι να ηγηθεί μιας επανάστασης στις πληρωμές. Η startup που ιδρύθηκε το 2016, μόλις συγκέντρωσε νέες επενδύσεις, προωθώντας την αποστολή της να καταστήσει πιο απλή τη μεταφορά οποιουδήποτε ψηφιακού νομίσματος πιο ελεύθερα σε όλο τον κόσμο.

 

Οι λεπτομέρειες

 

Η WeGift δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε και σε οποιαδήποτε εταιρεία να εκταμιεύει χρήματα στους ανθρώπους που εξυπηρετεί για ανταμοιβές, επιστροφές, εκπτώσεις, εμβάσματα και πολλά άλλα. Αξιοποιεί ένα δίκτυο που συνδέει εμπόρους, ιδιώτες και οργανισμούς για την άμεση αποστολή ψηφιακών νομισμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, καθιστώντας τις ψηφιακές πληρωμές γρήγορες, προσιτές, αβίαστες και εξατομικευμένες.

 

Από την ίδρυσή της το 2016, η fintech με έδρα το Λονδίνο έχει διπλασιάσει τα έσοδά της ετησίως κάθε χρόνο. Φέτος υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός για τη νεοσύστατη επιχείρηση, η οποία έχει προσθέσει μέχρι σήμερα πάνω από 100 εμπορικά σήματα, συμπεριλαμβανομένων των AirBnB, Nike, Instacart, Dunkin’, Aldi και πολλών άλλων. Στους νέους πελάτες περιλαμβάνονται οι Mint Mobile, WishList, ThanksBen και Xoxoday.

 

Η WeGift λειτουργεί πλέον σε περισσότερες από 30 χώρες, 20 νομίσματα και περισσότερες από δώδεκα γλώσσες,

 

Τα κεφάλαια αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση του δικτύου ψηφιακών νομισμάτων, την υποστήριξη της ανάπτυξης σε νέες γεωγραφικές περιοχές – με έμφαση στη Βόρεια Αμερική – την πραγματοποίηση βασικών προσλήψεων και την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών και λειτουργιών στην ήδη εύρωστη λύση της.

Exit mobile version