Petlove: Εξαγορά της Vetus για ανάπτυξη marketplace

Η Petlove εξαγόρασε τη βραζιλιάνικη startup Vetus έναντι αγνώστου μέχρι στιγμής ποσού. Η εξαγορά αποτελεί μέρος του γενικότερου πλάνου της Petlove για διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς της απέναντι σε άλλες βραζιλιάνικες e-commerce πλατφόρμες που εξειδικεύονται σε προϊόντα για κατοικίδια, όπως οι Petz και Cobasi. Στόχος της η μετατροπή της Petlove σε marketplace για third parties.

Η Vetus προσφέρει ένα σύστημα διαχείρισης για κτηνιάτρους, pet shops και νοσοκομεία, μέσω του οποίου η Petlove ελπίζει να ενισχύσει την απήχηση που έχει σε όλα τα κανάλια και να αναπτύξει το δικό της marketplace όπου οι συνεργάτες της θα μπορούν να πουλούν προϊόντα και υπηρεσίες.

Στη Βραζιλία – και όχι μόνο – ο ανταγωνισμός μεταξύ των pet care εταιριών εντείνεται όλο και περισσότερο: Η Petz ετοιμαζόταν για IPO αλλά ανέβαλε τα σχέδιά της λόγω Covid, Η Zee.Dog συγκέντρωσε $18.8 εκατομμύρια τον περασμένο Ιούλιο, η LAIKA έκλεισε έναν seed round με $5 εκατομμύρια, και η Petlove συγκέντρωσε $48 εκατομμύρια τον περασμένο Απρίλιο μέσω της SoftBank και τον Ιούνιο έκλεισε τα κεφάλαιά της με την L Catterton (άγνωστο για πόσο καιρό).

Exit mobile version