Regulis: Συγχώνευση με τη PharmaLex

Tη συγχώνευσή του με τη Regulis Consulting Limited ολοκλήρωσε ο πάροχος εξειδικευμένων υπηρεσιών για τις βιομηχανίες φαρμάκων, biotech και ιατρικών συσκευών, PharmaLex Group.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, η Regulis είχε τη στήριξη της Consulting M&A. Ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής της Regulis, Kim Wharton, δήλωσε σχετικά ότι “η γνώση και η τεχνογνωσία της CM&A στο corporate finance μας βοήθησε στις δύσκολες στιγμές της διαδικασίας ώστε να επιτύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για το προσωπικό, τους πελάτες και τους μετόχους μας.”

Η Regulis ιδρύθηκε το 2001 και σήμερα είναι μία διακεκριμένη consultancy company με τεράστια εμπειρία στις εταιρίες που ειδικεύονται σε φαρμακευτικά και βιοφαρμακευτικά προϊόντα, σε ιατρικές συσκευές και σε καλλυντικά. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη Regulis, η PharmaLex θα ενισχύσει την ήδη σημαντική παρουσία της στη Βρετανία και θα αυξήσει ακόμα περισσότερο το μερίδιό της στην αγορά.

“Η συγχώνευση με τη PharmaLex αποφέρει οφέλη και στις δύο εταιρίες,” σχολιάζει ο κ. Wharton, και ο γενικός διευθυντής της PharmaLex UK, Jon Jeffery, συμπληρώνει: “Ενώνοντας τις δυνάμεις μας προσφέρουμε τρομερές προοπτικές στις βάσεις πελατών μας και συμβάλλουμε στην ακόμα πιο επιτυχή ανάπτυξη των υπηρεσιών μας στη Βρετανία.”

Exit mobile version