Revolut: Νέα υπηρεσία αποδοχής online πληρωμών για επιχειρηματίες

Η fintech startup Revolut λανσάρει το δικό της σύστημα αποδοχής πληρωμών. Πρόκειται για ένα in-house προϊόν, και όχι εφαρμογή μίας υπάρχουσας λύσης. Με αυτήν της την κίνηση, η εταιρία ανταγωνίζεται άμεσα τη Stripe, την Adyen, τη Braintree και την Checkout.com.

Η Revolut ήδη προσφέρει επαγγελματικούς λογαριασμούς, αλλά η νέα λύση που προσφέρει πηγαίνει τις υπηρεσίες της ένα βήμα παραπέρα αφού τώρα μπορείτε να δεχθείτε πληρωμές με κάρτα από τους πελάτες σας. Η Revolut υποστηρίζει 14 διαφορετικά νομίσματα και τακτοποιεί τις πληρωμές στον business account σου την επόμενη ημέρα.

Όσον αφορά τις χρεώσεις, έχετε ένα μικρό περιθώριο δωρεάν επεξεργασίας των πληρωμών σας με κάρτα ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει. Μετά από αυτό, χρεώνεστε 1,3% για συναλλαγές με κάρτα από πελάτες της Ευρώπης και 2,8% για τις υπόλοιπες κάρτες.

Αφού έχετε δημιουργήσει τον merchant account σας, η Revolut προσφέρει plugins για το WooCommerce, το Prestashop και το Magento. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε το Merchant API σας για να προσθέσετε ένα checkout widget στο custom website σας.

Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και το μόνο που χρειάζεστε είναι να στέλνετε λίγα τιμολόγια κάθε μήνα, μπορείτε να δημιουργήσετε links πληρωμών. Ο παραλήπτης του link μπορεί να πληρώσει μέσω μίας web page που παρέχει η Revolut.

Το βασικό πλεονέκτημα της νέας υπηρεσίας της Revolut είναι ότι είναι ενσωματωμένη στο Revolut Business. Μπορείτε να δείτε τα πάντα στο ίδιο interface, χωρίς να χρειάζεται να εναλλάσσεστε μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών.

Είναι μία λύση που μπορεί να δουλέψει καλά για B2B επιχειρήσεις που κάνουν λίγες συναλλαγές και που δεν θέλουν να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή λύση πληρωμών.

Οι online πληρωμές της Revolut διατίθενται για επιχειρηματίες στην Αγγλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Οι υπόλοιπες χώρες του ΕΟΧ θα αποκτήσουν σύντομα πρόσβαση στην υπηρεσία.

Exit mobile version