Η Elvictor Group Inc. ανακοινώνει το uplist στην OTCQB

Η Elvictor Group Inc. (OTCQB: ELVG) είναι μία προηγμένη εταιρία διαχείρισης πληρώματος με χρήση της τεχνολογίας, και νιώθει υπερήφανη που ανακοινώνει το uplist των μετοχών της από Pink σε OTCQB.

Σε δήλωσή του, ο CEO της εταιρίας Κωνσταντίνος Γαλανάκης ανέφερε: “Νιώθουμε πολύ υπερήφανοι που βρισκόμαστε στη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι μετοχές μας μπήκαν στην OTCQB, προσφέροντας έτσι επιχειρηματικές ευκαιρίες στην εταιρία μας, και οικονομικές ευκαιρίες στους μετόχους της. Το uplist σε μεγαλύτερο δείκτη είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός, καθώς ανοίγει τον δρόμο προς την πραγματοποίηση του μακροπρόθεσμου επιχειρηματικού πλάνου μας που αφορά στην ανάπτυξη και στην παγκόσμια επέκτασή μας στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πολλά υποσχόμενο τομέα της ναυτιλίας. Το γεγονός αυτό μας παρακίνησε να προχωρήσουμε στη σταδιακή μεταφορά συμβολαίων σε δημόσιους φορείς. Η ιδιοταγής ενσωματωμένη τεχνολογία μας και η τεράστια εμπειρογνωμοσύνη μας στον τομέα της ναυτιλίας και της διαχείρισης πληρώματος σε συνδυασμό με τη δυναμική του χρηματιστηρίου θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του οράματός μας, προς όφελος της εταιρίας μας και των μετόχων της.”

Η Elvictor Group Crew Management & Training (“Elvictor”) ιδρύθηκε το 1977. Οι βασικές υπηρεσίες της αφορούν στην Επάνδρωση Πλοίων, στη Διαχείριση και Εκπαίδευση Πληρώματος. Απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών της αποτελεί το γεγονός ότι η πελατειακή βάση της Elvictor αποτελείται από εξελιγμένες και ευυπόληπτες ναυτιλιακές εταιρίες.  Τα κεντρικά της εταιρίας διαχειρίζονται συμφωνίες με πελάτες, ενώ ταυτόχρονα ελέγχουν και συντονίζουν τις ενέργειες των υποκαταστημάτων.

Η Elvictor διατηρεί ενεργό ρόλο σε ποικίλες ενέργειες που προσθέτουν αξία στον τομέα της ναυτιλίας, όπως διαχείριση πλοίων, τεχνικό management, υπηρεσίες πλοίων, επάνδρωση και διαχείριση πληρώματος. Τις τελευταίες δεκαετίες, ο κ. Γαλανάκης έχει υπάρξει υπεύθυνος διαχείρισης περίπου 35 πλοίων, στα περισσότερα εκ των οποίων είναι και μεγάλος μέτοχος.

Ο στρατηγικός στόχος της Elvictor έχει παγιωθεί προς συγκεκριμένες δραστηριότητες γύρω από τη διαχείριση πληρώματος, την εκπαίδευση ναυτών και την ψηφιοποίηση της ναυτιλίας μέσω της ανάπτυξης λογισμικού. Η Elvictor έχει εξελιχθεί σε μία αφοσιωμένη εταιρία διαχείρισης πληρώματος, η οποία διαρκώς εκσυγχρονίζει οτιδήποτε αφορά στο πλήρωμα των πλοίων. Η εταιρία διαθέτει ένα εδραιωμένο δίκτυο σε πολλές χώρες.

Exit mobile version