3 εκατομμύρια δολάρια στην Guider για να κάνει το mentoring πιο αποδοτικό

Η Μεγάλη Παραίτηση έχει ήδη επηρεάσει πολλές επιχειρήσεις. Η έρευνα δείχνει ότι το 77% των ατόμων ηλικίας 25-33 ετών αναζητά μια αλλαγή σταδιοδρομίας το επόμενο έτος, ενώ το 94% των εργαζομένων παραδέχτηκε ότι θα παρέμενε σε μια θέση εάν υπήρχαν μεγαλύτερες ευκαιρίες για «μάθηση και ανάπτυξη». Για να διατηρήσουν το πολύτιμο ταλαντούχο προσωπικό τους, οι εταιρείες πρέπει να αποτελούν ένα ελκυστικό μέρος για εργασία και να βάζουν τον εργαζόμενο στο επίκεντρο των ενεργειών τους.

Ποντάροντας σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν τον τομέα, η πλατφόρμα Guider με έδρα το Λονδίνο εξετάζει τη δημιουργία ανθρώπινων διασυνδέσεων μέσα σε μεγάλες επιχειρήσεις για να κάνει το mentoring  πιο επεκτάσιμο και προσιτό. Στο αρχικό στάδιο η εταιρία έχει φέρει επενδύσεις 3 εκατομμυρίων δολαρίων από την VC Fuel Ventures. Τα νέα έσοδα θα επιτρέψουν στην startup να επεκτείνει τις δραστηριότητές της διεθνώς, ειδικά στις Η.Π.Α.

Η πλατφόρμα βοηθά να αναπτυχθεί η κουλτούρα του mentoring  για τη βελτίωση της διατήρησης των εργαζομένων, της ευημερίας του προσωπικού, της διαφορετικότητας και της προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης. Χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία για να ταιριάξει τις σχέσεις mentoring  και παρέχει σε πραγματικό χρόνο μετρήσεις της επιτυχίας των προγραμμάτων. Σύμφωνα με την εταιρεία, το 84% των χρηστών του Guider έχουν βιώσει θετικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το σύστημα.

 

Πέρα από την καθοδήγηση, η Guider ισχυρίζεται ότι οι πελάτες της χρησιμοποιούν επίσης την πλατφόρμα για να υποστηρίξουν άλλα προγράμματα ανάπτυξης εργαζομένων τους, όπως coaching και συμβούλους ψυχικής υγείας.

Ο Nick Ross, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Guider, δήλωσε: «Όταν το mentoring εφαρμόζεται ως μακροπρόθεσμη δέσμευση, μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στα άτομα και στην εταιρία συνολικά. Το νέο κεφάλαιο θα μας βοηθήσει να ανεβάσουμε τον ρυθμό ανάπτυξης της έξυπνης πλατφόρμας μας και να εξυπηρετήσουμε εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Ήδη, έχουμε δει παγκόσμια brands να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούν την πλατφόρμα μας για να εδραιώσουν τα προγράμματα mentoring και να δημιουργήσουν διασυνδέσεις με τους υπαλλήλους».

Ο Mark Pearson από την Fuel Ventures πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κόσμος της εργασίας αλλάζει και οι εταιρίες, όπως η Guider, είναι εκεί για να βοηθήσουν μεγάλες επιχειρήσεις με μεγάλες, ανόμοιες ομάδες να οικοδομήσουν καλύτερες σχέσεις με το προσωπικό αλλά και του προσωπικού μεταξύ τους».

Exit mobile version