ConnexPay: Νέα χρηματοδότηση $6 εκ. για ανάπτυξη τεχνολογίας πληρωμών

Η fintech startup ConnexPay ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε $6,1 εκατομμύρια μέσω επέκτασης του Series A γύρου του οποίου ηγήθηκε η F-Prime Capital. Αυτή η τελευταία χρηματοδότηση ανεβάζει το συνολικό συγκεντρωθέν ποσό στα $15 εκατομμύρια, και θα χρησιμοποιηθεί για την επίσπευση της ανάπτυξης, την αύξηση της προσφοράς προϊόντων για την βιομηχανία ταξιδιών και την επέκταση σε άλλους τομείς που έχουν βιώσει πρωτοφανή ανάπτυξη στις συναλλαγές του e-commerce.

Η ConnexPay ιδρύθηκε το 2017 από τον Robert Kaufman και στόχος της είναι η βελτιστοποίηση πληρωμών στη βιομηχανία ταξιδιών μέσω μίας πλατφόρμας που επεξεργάζεται τις πληρωμές από τον καταναλωτή προς το ταξιδιωτικό πρακτορείο και από το ταξιδιωτικό πρακτορείο προς το ξενοδοχείο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που επενδύουμε στην ConnexPay επειδή είναι μία εταιρία που μεταμορφώνει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις δέχονται και κάνουν πληρωμές. Η ConnexPay αποφέρει τεράστια αξία στους πελάτες της και απλοποιεί τη διαδικασία μέσω μία πιο ασφαλούς και διάφανης εμπειρίας πληρωμών,” εξηγεί ο συνεργάτης της F-Prime Capital, Gaurav Tuli. “Η ομάδα της ConnexPay έχει ό,τι απαιτείται για να βγάλει αυτό το πρωτοποριακό μοντέλο στην αγορά.”

Exit mobile version