Tuesday, August 16, 2022
Insider's IQ
NEWSLETTER
No Result
View All Result
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ΑΓΟΡΕΣ
  • ΧΡΗΜΑ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • LIFESTYLE
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Insider's IQ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ΑΓΟΡΕΣ
  • ΧΡΗΜΑ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • LIFESTYLE
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
No Result
View All Result
Insider's IQ
No Result
View All Result

Η αθλητική πλατφόρμα Let’s Do This συγκέντρωσε πάνω από 56 εκατομμύρια ευρώ με την υποστήριξη της Serena Williams και του Usain Bolt

in EDITORS, SLIDER, STARTUPS
0
Η αθλητική πλατφόρμα Let’s Do This συγκέντρωσε πάνω από 56 εκατομμύρια ευρώ με την υποστήριξη της Serena Williams και του Usain Bolt

Η  Let’s Do This, η οποία ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2016, έχει μια αποστολή να εμπνεύσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να συναντηθούν για να ζήσουν στιγμές που τους κάνουν να νιώθουν ζωντανοί. Πρόκειται για την οικοδόμηση μιας κοινότητας που βασίζεται στον υποστηρικτικό αθλητισμό. Η πλατφόρμα διευκολύνει τους ανθρώπους να βρίσκουν, να κάνουν κράτηση και να προετοιμάζονται για τις καλύτερες εμπειρίες τρεξίματος, τριάθλου, ποδηλασίας και εμποδίων σε όλο τον κόσμο. Συγκεντρώνει σε ένα μέρος χιλιάδες διαφορετικά αθλητικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων και των κορυφαίων Hackney Moves, The Great North Run και Oxford Half. Με ήδη περισσότερους από 5 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, η startup έχει προσελκύσει την προσοχή αστέρων του χώρου – συμπεριλαμβανομένων των παγκοσμίου φήμης αθλητών, Serena Williams και Usain Bolt.

 

Αυτή η τελευταία συγκέντρωση κεφαλαίων οδήγησε τις Craft Ventures και Headline να συμμετέχουν ως κύριοι επενδυτές, με την υποστήριξη από υπάρχοντες επενδυτές EQT, NFX και Y Combinator, καθώς και από τη νεοεισερχόμενη Morpheus Ventures. Αυτοί ενώνονται με τους υπάρχοντες επενδυτές αγγέλους της εταιρείας από προηγούμενους γύρους, όπως η Serena Williams, ο Usain Bolt και η Paula Radcliffe, ο ιδρυτής του Gmail Paul Buchheit, καθώς και ο Ian Hogarth, ιδρυτής της Songkick.

 

Ο Alex Rose, συνιδρυτής και COO της Let’s Do This, δήλωσε: «Ζούμε σε έναν κόσμο όπου περνάμε περισσότερο χρόνο από ποτέ με τα κεφάλια μας χωμένα στα τηλέφωνά μας. Η αυξανόμενη επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του Metaverse είναι μια καταθλιπτική επέκταση αυτού και η επίδραση στην υγεία και την ευημερία μας δεν μπορεί να αγνοηθεί. Θέλουμε να είμαστε η διαδικτυακή πλατφόρμα που βοηθά τους ανθρώπους να βγαίνουν offline – ώστε να μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο, κάνοντας πράγματα που τους κάνουν ευτυχισμένους».

 

Η νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της εμπειρίας του ιστότοπου και της εφαρμογής για την αναζήτηση και την κράτηση εκδηλώσεων. Η εταιρεία θα αναπτύξει επίσης τα κοινωνικές χαρακτηριστικά της εφαρμογής Let’s Do This, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ακολουθούν ο ένας τον άλλον, να ανακαλύπτουν νέα συμβάντα με βάση το δίκτυό τους και να μοιράζονται την πρόοδο της προπόνησης – ένας σημαντικός παράγοντας για το κίνητρο των συμμετεχόντων. Αυτό προστίθεται στα σχέδια για αύξηση του προσωπικού σε 150 (από 85) μέχρι το τέλος του έτους. Η εταιρεία θα συνεχίσει επίσης την επέκτασή της στις ΗΠΑ με την προσθήκη ενός νέου κεντρικού γραφείου στο Boulder του Κολοράντο.

 

Ο Sam Browne, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Let’s Do This, πρόσθεσε: «Ως επιχείρηση, όχι μόνο είμαστε παθιασμένοι με τα αθλήματα και τις ζωντανές εκδηλώσεις, αλλά ξέρουμε τι χρειάζεται για να τα κάνουμε πραγματική επιτυχία, γι’ αυτό πολλοί διοργανωτές μας εμπιστεύονται ήδη για τις δικές τους εκδηλώσεις. Χάρη στη χρηματοδότηση και την υποστήριξη από τους επενδυτές μας, σκοπεύουμε να επεκταθούμε σε περαιτέρω κλάδους στον χώρο των ζωντανών εκδηλώσεων και εμπειριών – συνεχίζοντας την αποστολή μας να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά μέσα από σημαντικές εμπειρίες.»

 

Η Serena Williams, άγγελος επενδυτής στην Let’s Do This, δήλωσε: «Λατρεύω τον αθλητισμό και έχω δει από πρώτο χέρι τη θετική επίδραση που μπορεί να έχει στις ζωές των ανθρώπων. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι συχνά καθυστερούν να ανακαλύψουν τον αθλητισμό και τα οφέλη που μπορεί να τους φέρει. Η Let’s Do This καταρρίπτει αυτό το εμπόδιο επιτρέποντας στους ανθρώπους να ανακαλύψουν νέους τρόπους διατήρησης της φόρμας, ενθαρρύνοντάς τους να πιέσουν τον εαυτό τους και παρέχοντας μια αίσθηση κοινότητας και συντροφικότητας στη διαδικασία, ανεξάρτητα από τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Αυτή είναι μια αποστολή για την οποία είμαι περήφανη – το να φέρνεις περισσότερους ανθρώπους κοντά μέσω της δύναμης του αθλητισμού».

ShareTweetShare

FOLLOW INSIDER'S IQ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έτοιμη η πλατφόρμα myDATA για την ηλεκτρονική τιμολόγηση

    ΥΠΟΙΚ: 7 κινήσεις κατά του «μαύρου» χρήματος

    5 shares
    Share 2 Tweet 1
  • «Καπνική Μιχαηλίδης»: Το disaster story της 4ης μεγαλύτερης εταιρείας επεξεργασίας καπνού στον κόσμο

    2 shares
    Share 1 Tweet 1
  • Γερμανία: Η εταιρία fintech Nuri κήρυξε πτώχευση

    2 shares
    Share 1 Tweet 1
  • Η Apple επενδύει στην Kia Motors για την παραγωγή του Apple Car

    3 shares
    Share 1 Tweet 1
  • Βουλγαρία: Αγγιξαν τα €2 δισ. οι ελληνικές εξαγωγές – Σημαντικές προοπτικές για επώνυμα τρόφιμα-ποτά και τα βιολογικά

    1 shares
    Share 0 Tweet 0
To insidersiq.gr είναι πηγή επιχειρηματικής και επενδυτικής αρθρογραφίας και ειδήσεων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ένα εργαλείο ανάπτυξης, ενημέρωσης και στρατηγικής για όσους το χρησιμοποιούν.

Follow us

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΑ

Μειωμένο το ποσοστό της ανεργίας τον Ιούνιο – Αυξήθηκαν οι απασχολούμενοι

Μειωμένο το ποσοστό της ανεργίας τον Ιούνιο – Αυξήθηκαν οι απασχολούμενοι

August 14, 2022
Τράπεζες: Ρεκόρ δανείων και εσόδων δεκαετίας – Μεγάλη ζήτηση για κεφάλαια κίνησης και αναχρηματοδοτήσεις

Τράπεζες: Ρεκόρ δανείων και εσόδων δεκαετίας – Μεγάλη ζήτηση για κεφάλαια κίνησης και αναχρηματοδοτήσεις

August 14, 2022
ΕΚΤ: Επενδύει τα κέρδη από τις χώρες του Βορρά αγοράζοντας χρέος των χωρών του Νότου

ΕΚΤ: Επενδύει τα κέρδη από τις χώρες του Βορρά αγοράζοντας χρέος των χωρών του Νότου

August 13, 2022
Αλλάζουν όλα για δανειολήπτες και οφειλέτες – «Ηλεκτρονικό μάτι» για να αποφευχθεί η υπερχρέωση

Αλλάζουν όλα για δανειολήπτες και οφειλέτες – «Ηλεκτρονικό μάτι» για να αποφευχθεί η υπερχρέωση

August 13, 2022
Γερασμένος ο ακτοπλοϊκός στόλος – Απαιτούνται επενδύσεις 3 δισ. ευρώ

Γερασμένος ο ακτοπλοϊκός στόλος – Απαιτούνται επενδύσεις 3 δισ. ευρώ

August 12, 2022

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΜΗΝΑ

  • H VIABLE Growth Factory επενδύει στο Ad-Tech μέσω της E-MAILiT

    H VIABLE Growth Factory επενδύει στο Ad-Tech μέσω της E-MAILiT

    9 shares
    Share 4 Tweet 2
  • IPO: Τι είναι και πώς επενδύω σε μία;

    199 shares
    Share 80 Tweet 50
  • Οι καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες για το 2021

    710 shares
    Share 284 Tweet 178
  • Επενδύσεις: Πώς να βγάλετε χρήματα από την αγορά ακινήτων

    234 shares
    Share 95 Tweet 58
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

© 2020 Insider΄s IQ - Premium CMS Design by #BrandUp.

No Result
View All Result
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ΑΓΟΡΕΣ
  • ΧΡΗΜΑ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • LIFESTYLE
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

© 2020 Insider΄s IQ - Premium CMS Design by #BrandUp.

Το Insider's IQ χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την πλοήγησή σας.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ