Το Hotel Manager με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο συγκεντρώνει πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ για να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να διαχειριστούν μια νέα εποχή για ταξίδια

Οι καινοτόμοι της Traveltech Hotel Manager μόλις συγκέντρωσαν πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ – μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό FutureTravel Pitch! Η startup δημιουργεί τη σύγχρονη υποδομή για ξενοδοχεία, βοηθώντας τα να καλύψουν τις ταξιδιωτικές ανάγκες στην ψηφιακή εποχή.

Η ταξιδιωτική βιομηχανία συνεχίζει να επιδεικνύει υψηλά επίπεδα συναρπαστικής καινοτομίας. Από τις ημέρες της πανδημίας, οι παίκτες σε όλο τον κλάδο αγωνίζονται για να ψηφιοποιήσουν και να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη – ο οποίος ενδιαφέρεται ολοένα και περισσότερο για την εξατομίκευση, τις βελτιωμένες αλληλεπιδράσεις και την αίσθηση μιας εξατομικευμένης εμπειρίας.

Έχει αφήσει πολλούς στον κλάδο να ακροβατούν μεταξύ χειροκίνητων διαδικασιών παλιάς σχολής και εργαλείων υψηλού επιπέδου που βασίζονται στην τεχνολογία – τα οποία μπορούν να γίνουν ένα περίπλοκο κουβάρι διαδικασιών. Για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ειδικότερα, η προσέγγιση των επισκεπτών στον διαδικτυακό χώρο και η κάλυψη κάθε τους ανάγκης μέσω άγνωστων και δύσχρηστων εργαλείων, έχει γίνει μια ολοένα και πιο αγχωτική πρόκληση. Η κατοχή ψηφιακών εργαλείων και λογισμικού έχει καταστεί αναγκαιότητα.

Η SaaS startup Hotel Manager, αφιερωμένη στην ενίσχυση της σφαίρας της ταξιδιωτικής τεχνολογίας, μόλις εξασφάλισε νέα χρηματοδότηση για την επέκταση της πλατφόρμας της. Έρχεται λίγες εβδομάδες μετά τη συμμετοχή της ομάδας στο FutureTravel Summit!

Ajwad Hashim, Διευθύνων Σύμβουλος: «Για να κερδίσουν τα ξενοδοχεία στον νέο κόσμο των ταξιδιών, θα χρειαστούν ισχυρές λύσεις που λειτουργούν υπέρ τους και όχι εναντίον τους. Η υπάρχουσα τεχνολογία είναι πολύ δαπανηρή, πολύ κατακερματισμένη και ασυνήθιστη για τον σύγχρονο κόσμο. Μαζί με τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, τα μέλη του προσωπικού φιλοξενίας και τους συνταξιδιώτες, ξανασχεδιάσαμε το λογισμικό του ξενοδοχείου από την αρχή και το κατασκευάσαμε ειδικά για μια γενιά κατ’ απαίτηση».

Οι λεπτομέρειες

Παροχή της σύγχρονης υποδομής για ξενοδοχεία

Ιδρύθηκε το 2020 από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ajwad Hashim, δύο φορές ιδρυτή και πρώην επικεφαλής της Technology Innovation της Barclays, μαζί με τους Gokulan Kannan, Agni Ilango και Jay Luarca, η ομάδα πίσω από το Hotel Manager φέρνει μια πληθώρα τεχνολογίας SaaS και εμπορική εμπειρία στην εταιρεία. Τώρα, εργάζονται όλοι μαζί για να ξανασκεφτούν το μέλλον της φιλοξενίας μέσω της τεχνολογίας.

Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, το Hotel Manager παρέχει στα ξενοδοχεία – το μαντέψατε – μια ολοκληρωμένη σουίτα διαχείρισης. Επιτρέπει στους παρόχους να συνδυάζουν τις ενότητες που χρειάζονται για τις ιδιότητές τους με μια εύχρηστη πλατφόρμα χωρίς κώδικα. Οι mix-and-match ενότητες όπως το Chat, το Check-in και το Commerce επιτρέπουν στα ξενοδοχεία να αυξάνουν τα έσοδα και τους κανόνες λειτουργίας.

Με την πλατφόρμα, οι ξενοδόχοι μπορούν να λανσάρουν τις δικές τους εφαρμογές που απευθύνονται σε επισκέπτες για να ενεργοποιήσουν ένα νέο κανάλι επικοινωνίας, προωθώντας εσωτερικές υπηρεσίες καθώς και προσελκύοντας διαφοροποιημένες ροές εσόδων μέσω εσόδων από κρατήσεις εμπειρίας βάσει προμήθειας. Από λειτουργική πλευρά, το Hotel Manager παρέχει στο προσωπικό μια ειδικά σχεδιασμένη λύση – βοηθώντας να απομακρυνθεί από τα υπολογιστικά φύλλα του excel και το WhatsApp.

Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια μετατόπιση στις προσδοκίες των επισκεπτών στα ξενοδοχεία. Με την άνοδο της τεχνολογίας, οι επισκέπτες αναμένουν πλέον μια πιο εξατομικευμένη και απρόσκοπτη εμπειρία όταν μένουν σε ένα ξενοδοχείο. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα κράτησης δωματίων και διαχείρισης της διαμονής τους χρησιμοποιώντας κινητές συσκευές, πρόσβαση σε internet υψηλής ταχύτητας και άλλες τεχνολογικές ανέσεις και δυνατότητα εύκολης σύνδεσης με το προσωπικό και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου χρησιμοποιώντας τις προσωπικές τους συσκευές.

Το Hotel Manager στοχεύει να βοηθήσει τους ξενοδόχους να ανταποκριθούν σε αυτές τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και προσδοκίες, δίνοντας στους παίκτες του χώρου ένα απαραίτητο εργαλείο.

Με αυτόν τον χρηματοδοτικό γύρο, το Hotel Manager στοχεύει να αξιοποιήσει την ταχεία ανάπτυξή του στη βάση χρηστών και να επεκταθεί περαιτέρω στις παγκόσμιες αγορές. Η χρηματοδότηση θα επιτρέψει στην ομάδα να επεκτείνει και να προσλάβει βασικά μέλη της ομάδας, καθώς και να αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες για την ανάπτυξη των χρηστών.

Exit mobile version